Získajte zľavový kupón vo výške 10%. Zadajte Váš e-mail. na ktorý Vám ho pošleme.

Nezabudnite si skontrolvať aj spam, či reklamu, aby ste zľavový kupón zaručene našli :)

FILTER (3502 ks)

Cena

medzi 

Iba produkty skladom

Kategórie

Farba

Tvar

Veľkosť kryštálu náušníc

Veľkosť kryštálu prívesku

Zapínání náušnic

Kameny

Kamienok

Veľkosť

Obvod

Pre koho

Určenie

Ciferník

Druh strojčeka

Farba oceľe

Farba materiálu

Hrúbka náramku

Dĺžka náramku

Funkcie

Púzdro

Remienok

Sklíčko

Štýl

Veľkosť púzdra

Vodotesnosť

Povrchová úprava

Dĺžka retiazky

Dĺžka retiazky, náramku

Nové produkty

Udalosti795 Produktov

Zobraziť 145 - 168 z 795 položiek
  • Darček - retiazka

Krásny a jedinečný set náramku a náušnic vyrobený zo Swarovski elements Xilion korálkov o veľkosti 6mm v zelenej farbe Chrysolite. Náramok je doplnený o Scarabeus green- chrobáka zeleného o veľkosti 12mm a náušnice sú doplnené o strieborné guličky ploškované o veľkosti 4mm na mechanickom háčikovom zapínaní, všeko v materiály Ag 925/1000.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Light Rose. Srdce má veľkosť 10mm, žiari vkrásnou ružovou farbou y celá náušnica má dĺžku 5cm.

  • Doprava zadarmo

Módny dámsky náhrdelník značky Guess vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele vo farbe ružového zlata s príveskom v tvare valčeka zdobeného kryštáľmi Swarovski.  Krásne lesklý a má dĺžku 41 + 5 cm.

38,00 € 59,00 €
  • Doprava zadarmo

Módny dámsky náhrdelník značky Guess vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele s ozdobou v tvare trojuholníka osadenými zirkónmi uprostred.  Krásne lesklý v striebornej farbe, rhodiovaný a má dĺžku 41 + 5 cm.

38,00 € 54,00 €

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka  s oválnym príveskom Swarovski elements - Crystal Rocks v čiernočírom prevedení vo veľkosti 15mm. Retiazka je tvaru Snake (hadík) a má dĺžku 45cm. Tento tvar prívesku je veľmi elegantný a náhrdelník je vhodný aj ako darček.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Volcano. Srdce má veľkosť 10mm, žiari všetkými farbami a celá náušnica má dĺžku 5cm.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborný náramok o dĺžke 19cm s ozdobou Swarovski elements -  Twist v krásnej mliečnobielej farbe Moonlight e o veľkosti 28mm. Výrazný náramok prekaždú dámu.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce Devoted2U. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 27mm. Tento tvar prívesku je veľmi obľúbený a je výborný ako darček.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 18mm. Veru v tomto náhrdelníku budete žiariť na všety strany, pretože farba Vitrail Medium je neprehliadnuteľná..

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 18mm. Veru v tomto náhrdleníku budete žiariť na všety strany, pretože farba Heliotrope, ktorá je chvíľu modrá a chvíľu fialová, je naozaj nádherná.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne, hravé strieborné náušnice so Swarovski elements tvar hviezda v dúhovej farbe Crystal Ab o veľkosti 20mm si ihneď obľúbite. Na každodenné nosenie aj spoločenské udalosti.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Očarujúce a módne náušnice zo strieba a kryštáľov Swarovsk tvaru Baroko v modrej farbe Jet Shimmer Vás dostanú na prvý pohľad.

Kvalitné a elegantné náušnice z kryštálov Swarovski . Šperk si zachováva svoju farbu , lesk a má dlhú životnosť . Pekné dámske náušnice vhodné pre každú ženu , ideálny ako spoločenský šperk alebo vhodný aj na bežné nosenie

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborný náramok o dĺžke 19cm s ozdobou Swarovski elements -  korálky briolette v krásnej dúhovej farbe Crystal AB e o veľkosti 8mm. Jemný náramok pre nežné ženy.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborný náramok o dĺžke 17,5cm s ozdobou Swarovski elements-  mašľa v krásnej zlatej farbe Metallic Sunshine o veľkosti 16mm. Jemný náramok pre nežné ženy.

Nádherný dvojitý kryštáľový náramok s korálkami Swarovski vo farbe Aquamarine a Crystal, každý vo veľkosti 4mm, doplnený o srdce Crystal AB vo veľkosti 12mm. Náramok je elastický, hodí sa na ruku o dĺžke 17 - 19 cm. Využijete ho na každodenné aj špeciálne príležitosti.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne strieborné náušnice zo Swarovski elements typu Helios vo fabre Lilac Shadow, o veľkosti 20mm. Tieto jemné a obzvlášť elegantné náušnice rozžiaria Váš deň. V dúhovej farbe Crystal AB rozhodne nebudete nenápadné.

Strieborné náušnice so Swarovski elements Rivoli, visiace, vo farbe Crystal AB sú elegantné a vhodné pre každú vekovú kategóriu. Vhodné aj ako darček.

Strieborné náušnice so Swarovski elements tvar Teardrop vo veľkosti 15*7,5mm a vo farbe Blue Shade sú nežné a ligotavé a vhodné na každodenné nosenie, ale nemusíte sa za ne hanbiť ani na spoločenskom podujatí.

Strieborné náušnice so Swarovski elements tvar Teardrop vo veľkosti 15*7,5mm a vo farbe Light Peach sú nežné a ligotavé avhodné na každodenné nosenie, ale nemusíte sa za ne hanbiť ani na spoločenskom podujatí.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Drobné, ligotavé strieborné náušnice zo Swarovski elements v tvare polygon drop sivej farby - Crystal Silver Shade, vhodné na bežné nosenie, pre všetky vekové kategórie.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 18mm. Veru v tomto náhrdleníku budete žiariť na všety strany, pretože farbu Peridot AB nikto neprehliadne. Vhodné ako darček.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 18mm. Veru v tomto náhrdleníku budete žiariť na všety strany, pretože farba Bermuda Blue je výnimočná a všetkými obdivovaná.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 18mm. Veru v tomto náhrdleníku budete žiariť na všety strany, pretože farba Crystal AB sa ligoce všetkými farbami dúhy.

Zobraziť 145 - 168 z 795 položiek