Získajte zľavový kupón vo výške 10%. Zadajte Váš e-mail. na ktorý Vám ho pošleme.

Nezabudnite si skontrolvať aj spam, či reklamu, aby ste zľavový kupón zaručene našli :)

FILTER (3502 ks)

Cena

medzi 

Iba produkty skladom

Kategórie

Farba

Tvar

Veľkosť kryštálu náušníc

Veľkosť kryštálu prívesku

Zapínání náušnic

Kameny

Kamienok

Veľkosť

Obvod

Pre koho

Určenie

Ciferník

Druh strojčeka

Farba oceľe

Farba materiálu

Hrúbka náramku

Dĺžka náramku

Funkcie

Púzdro

Remienok

Sklíčko

Štýl

Veľkosť púzdra

Vodotesnosť

Povrchová úprava

Dĺžka retiazky

Dĺžka retiazky, náramku

Nové produkty

Na narodeniny756 Produktov

Zobraziť 121 - 144 z 756 položiek

Nádherný dvojitý kryštáľový náramok s korálkami Swarovski vo farbe Aquamarine a Crystal, každý vo veľkosti 4mm, doplnený o srdce Crystal AB vo veľkosti 12mm. Náramok je elastický, hodí sa na ruku o dĺžke 17 - 19 cm. Využijete ho na každodenné aj špeciálne príležitosti.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne strieborné náušnice zo Swarovski elements typu Helios vo fabre Lilac Shadow, o veľkosti 20mm. Tieto jemné a obzvlášť elegantné náušnice rozžiaria Váš deň. V dúhovej farbe Crystal AB rozhodne nebudete nenápadné.

Strieborné náušnice so Swarovski elements Rivoli, visiace, vo farbe Crystal AB sú elegantné a vhodné pre každú vekovú kategóriu. Vhodné aj ako darček.

Strieborné náušnice so Swarovski elements tvar Teardrop vo veľkosti 15*7,5mm a vo farbe Blue Shade sú nežné a ligotavé a vhodné na každodenné nosenie, ale nemusíte sa za ne hanbiť ani na spoločenskom podujatí.

Strieborné náušnice so Swarovski elements tvar Teardrop vo veľkosti 15*7,5mm a vo farbe Light Peach sú nežné a ligotavé avhodné na každodenné nosenie, ale nemusíte sa za ne hanbiť ani na spoločenskom podujatí.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Drobné, ligotavé strieborné náušnice zo Swarovski elements v tvare polygon drop sivej farby - Crystal Silver Shade, vhodné na bežné nosenie, pre všetky vekové kategórie.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 18mm. Veru v tomto náhrdleníku budete žiariť na všety strany, pretože farbu Peridot AB nikto neprehliadne. Vhodné ako darček.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 18mm. Veru v tomto náhrdleníku budete žiariť na všety strany, pretože farba Bermuda Blue je výnimočná a všetkými obdivovaná.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 18mm. Veru v tomto náhrdleníku budete žiariť na všety strany, pretože farba Crystal AB sa ligoce všetkými farbami dúhy.

Kvalitné šperky z kryštáľov Swarovski. Strieborné náušnice zo Swarovski elements v tvare morskej hviezdy - Starfish vo farbe Golden Shadow o veľkosti 20mm. Veselé náušnice pre krajší deň.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne, hravé strieborné náušnice so Swarovski elements tvar hviezda v čírej farbe Crystal o veľkosti 20mm si ihneď obľúbite. Na každodenné nosenie aj spoločenské udalosti.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Očarujúce a módne náušnice zo strieba a kryštáľov Swarovsk tvaru Baroko v modrej farbe Aquamarine Vás dostanú na prvý pohľad.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Očarujúce a módne náušnice zo strieba a kryštáľov Swarovsk tvaru Baroko vo farbe Crystal AB Vás dostanú na prvý pohľad.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Drobné, ligotavé strieborné náušnice zo Swarovski elements v tvare polygon drop fialkovej farby - Light amethyst, vhodné na bežné nosenie, pre všetky vekové kategórie.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Drobné, ligotavé strieborné náušnice zo Swarovski elements v tvare polygon drop azúrovej farby - Light azore, vhodné na bežné nosenie, pre všetky vekové kategórie.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Nežné a veselé strieborné náušnice vločky zo Swarovski elements v obľúbenej modrej farbe Blue Shade o veľkosti 20mm, vhodné ako darček.

  • Doprava zadarmo
  • Darček - retiazka

Tento nádherný a romantický set z dielne SWAROVSKI svojim leskom a romantickým výbrusom v tvare srdca DEVOTED2U zanecháva neopakovateľný dojem . Šperky krásne vyniknú na ženskej tvári a dekolte . Prezradia o Vás, že máte vycibrený vkus a cit pre detail .

Ručne vyrábaný náramok z kvalitného materiálu- alcantara, umelá koža pripomínajúca semiš a s krásnymi ligotavými kryštálikmi Swarovski xirius rose, Diamond leaf a flower hrajúci rôznymi farbami crystal ab, White opal a aquamarine. Náramok má dĺžku 20cm a zapínanie na dva patenty. V skutočnosti ešte krajší..

Ručne vyrábaný náramok z kvalitného materiálu- alcantara, umelá koža pripomínajúca semiš a s krásnymi ligotavými kryštálikmi Swarovski xirius rose, Diamond leaf a flower hrajúci rôznymi farbami crystal ab, White opal a aquamarine. Náramok má dĺžku 20cm a zapínanie na dva patenty. V skutočnosti ešte krajší..

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Na prvý pohľad nenápadné, no v skutočnosti exkluzívne náušnice v tvare kocky, ktoré si obľúbi každý. Ak si ich raz nasadíte, už ich nebudete chcieť dať dolu.

Kvalitné šperky so Swarovski elements. Neuveriteľne krásne strieborné náušnice s kryštálmi Swarovski tvar Wild Heart vo farbe Vitrail Medium. S týmto šperkom sa budete cítiť skutočne výnimočne a nebudete chcieť dať si ich dolu.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Nežné a nekonečne krásne náušnice so Swarovski elements typ Infinity - nekonečno vo farbe Paradise Shine, o veľkosti 18mm. Tento kúsok nesmie chýbať vo Vašej šperkovnici.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Nežné a nekonečne krásne náušnice so Swarovski elements typ Infinity - nekonečno vo farbe Crystal AB, o veľkosti 18mm. Tento kúsok nesmie chýbať vo Vašej šperkovnici.

Kvalitné šperky z kryštáľov Swarovski. Krásne strieborné náušnice zo Swarovski elements v tvare mesiac vo farbe Crystal AB o veľkosti 16mm. S týmito náušnicami budete svietiť ako mesiačik na zemi. 

Zobraziť 121 - 144 z 756 položiek