Získajte zľavový kupón vo výške 10%. Zadajte Váš e-mail. na ktorý Vám ho pošleme.

Nezabudnite si skontrolvať aj spam, či reklamu, aby ste zľavový kupón zaručene našli :)

FILTER (3502 ks)

Cena

medzi 

Iba produkty skladom

Kategórie

Farba

Tvar

Veľkosť kryštálu náušníc

Veľkosť kryštálu prívesku

Zapínání náušnic

Kameny

Kamienok

Veľkosť

Obvod

Pre koho

Určenie

Ciferník

Druh strojčeka

Farba oceľe

Farba materiálu

Hrúbka náramku

Dĺžka náramku

Funkcie

Púzdro

Remienok

Sklíčko

Štýl

Veľkosť púzdra

Vodotesnosť

Povrchová úprava

Dĺžka retiazky

Dĺžka retiazky, náramku

Nové produkty

Na Vianoce757 Produktov

Zobraziť 97 - 120 z 757 položiek
  • Darček - retiazka

Vkusný a trblietavý set náušníc a prívesku v tvare srdiečka. Použité sú Swarovski crystals vo farbe Jet, Crystal AB, Volcano a Crystal. Náušnice aj prívesok sú z kovu s rhodiovanou antialergickou povrchovou úpravou. K setu dodávame aj retiazku tvaru hadíka o dĺžke 45cm s rhodiovanou úpravou. Vhodné aj ako darček, ktorý zaručene poteší.

Vkusný a trblietavý set náušníc v tvare guličiek na puzetku a prívesok v tvare srdiečka. Použité sú Swarovski crystals vo farbe Light Rose, Crystal AB, Fuchsia a Crystal. Náušnice aj prívesok sú z kovu s rhodiovanou antialergickou povrchovou úpravou. K setu dodávame aj retiazku tvaru hadíka o dĺžke 45cm s rhodiovanou úpravou. Vhodné aj ako darček, ktorý...

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Crystal AB. Srdce má veľkosť 10mm, žiari krásnou dúhovou farbou a celá náušnica má dĺžku 5cm.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Vitrail Light. Srdce má veľkosť 10mm, žiari krásnou fialovou farbou a celá náušnica má dĺžku 5cm.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Bermuda blue. Srdce má veľkosť 10mm, žiari krásnou modrou farbou a celá náušnica má dĺžku 5cm.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Pekné a jemné perlové náušnice zo Swarovski perličiek o priemere 6mm farba rose Peach a White visia na mechanickom háčikovom zapínaní z materiálu Ag925/1000, biele perličky sú veľkosti 4mm, zapínanie je zo striebra Ag925/1000. Určite nesklamú na žiadnej slávnosti ani pri bežných príležitostiach.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Pekné a jemné perlové náušnice zo Swarovski perličiek o priemere 8mm farba Powder almond visia na mechanickom háčikovom zapínaní z materiálu Ag925/1000, doplnené o fazetovanú guličku o priemere 6mm, tiež zo striebra Ag 925/1000. Určite nesklamú na žiadnej slávnosti ani pri bežných príležitostiach.

Nádherný dvojitý kryštáľový náramok s korálkami Swarovski vo farbe Crystal, každý vo veľkosti 4mm doplnený striebornými rondelkami farby Crystal AB a zeleným chrobákom Scarabeus green o veľkosti 12mm. Zapínanie náramku je na karabínku. Využijete ho na každodenné aj špeciálne príležitosti.

Krásny a jedinečný set náramku a náušnic vyrobený zo Swarovski elements Xilion korálkov o veľkosti 6mm vo fialovej farbe Amethyst. Náramok je doplnený o Motýle vo farbe provence Levander o veľkosti 10mm a náušnice sú doplnené o strieborné guličky ploškované o veľkosti 4mm na mechanickom háčikovom zapínaní, všeko v materiály Ag 925/1000.

  • Darček - retiazka

Krásny a jedinečný set náramku a náušnic vyrobený zo Swarovski elements perál o veľkosti 8mm v krémovej farbe. Náramok aj náušnice sú z materiálu striebro Ag925/1000 a náušnice sú doplnené o strieborné fazetované guličky o veľkosti 6mm, na mechanickom háčikovom zapínaní, všeko v materiály Ag 925/1000.

  • Darček - retiazka

Elegantný strieborný set vyrobený zo Swarovski Crystals .Náušnice a prívesok tvoria doplnok, ktorý podporí vašu originalitu a veľa o Vás prezradí. Krištáľ si rýchlo zamilujete. Tieto elegantné šperky, s dômyselne brúseným krištáľom pôsobia vznešene a neuniknú zraku ani druhých. 

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Blue Zircon AB. Srdce má veľkosť 10mm, žiari krásnou azúrovou farbou a celá náušnica má dĺžku 5cm.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Pekné a jemné perlové náušnice zo Swarovski perličiek o priemere 8mm farba Grey visia na mechanickom háčikovom zapínaní z materiálu Ag925/1000, doplnené o saténovú guličku o priemere 6mm, tiež zo striebra Ag 925/1000. Určite nesklamú na žiadnej slávnosti ani pri bežných príležitostiach.

Jemné a elegantné visiace strieborné náušnice tvorené zo Swarovski elements xilion korálky 4mm vo farbe číra Crystal a motýľa 10mm vo fialovej farbe Provence Levander na mechanickom háčikovom zapínaní, všetko v materiály striebro Ag925/1000. 

  • Darček - retiazka

Krásny a jedinečný set náramku a náušnic vyrobený zo Swarovski elements Xilion korálkov o veľkosti 6mm v zelenej farbe Chrysolite. Náramok je doplnený o Scarabeus green- chrobáka zeleného o veľkosti 12mm a náušnice sú doplnené o strieborné guličky ploškované o veľkosti 4mm na mechanickom háčikovom zapínaní, všeko v materiály Ag 925/1000.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Light Rose. Srdce má veľkosť 10mm, žiari vkrásnou ružovou farbou y celá náušnica má dĺžku 5cm.

  • Doprava zadarmo

Módny dámsky náhrdelník značky Guess vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele vo farbe ružového zlata s príveskom v tvare valčeka zdobeného kryštáľmi Swarovski.  Krásne lesklý a má dĺžku 41 + 5 cm.

38,00 € 59,00 €
  • Doprava zadarmo

Módny dámsky náhrdelník značky Guess vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele s ozdobou v tvare trojuholníka osadenými zirkónmi uprostred.  Krásne lesklý v striebornej farbe, rhodiovaný a má dĺžku 41 + 5 cm.

38,00 € 54,00 €

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka  s oválnym príveskom Swarovski elements - Crystal Rocks v čiernočírom prevedení vo veľkosti 15mm. Retiazka je tvaru Snake (hadík) a má dĺžku 45cm. Tento tvar prívesku je veľmi elegantný a náhrdelník je vhodný aj ako darček.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Volcano. Srdce má veľkosť 10mm, žiari všetkými farbami a celá náušnica má dĺžku 5cm.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborný náramok o dĺžke 19cm s ozdobou Swarovski elements -  Twist v krásnej mliečnobielej farbe Moonlight e o veľkosti 28mm. Výrazný náramok prekaždú dámu.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce Devoted2U. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 27mm. Tento tvar prívesku je veľmi obľúbený a je výborný ako darček.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 18mm. Veru v tomto náhrdelníku budete žiariť na všety strany, pretože farba Vitrail Medium je neprehliadnuteľná..

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 18mm. Veru v tomto náhrdleníku budete žiariť na všety strany, pretože farba Heliotrope, ktorá je chvíľu modrá a chvíľu fialová, je naozaj nádherná.

Zobraziť 97 - 120 z 757 položiek