Získajte zľavový kupón vo výške 10%. Zadajte Váš e-mail. na ktorý Vám ho pošleme.

Nezabudnite si skontrolvať aj spam, či reklamu, aby ste zľavový kupón zaručene našli :)

FILTER (3502 ks)

Cena

medzi 

Iba produkty skladom

Kategórie

Farba

Tvar

Veľkosť kryštálu náušníc

Veľkosť kryštálu prívesku

Zapínání náušnic

Kameny

Kamienok

Veľkosť

Obvod

Pre koho

Určenie

Ciferník

Druh strojčeka

Farba oceľe

Farba materiálu

Hrúbka náramku

Dĺžka náramku

Funkcie

Púzdro

Remienok

Sklíčko

Štýl

Veľkosť púzdra

Vodotesnosť

Povrchová úprava

Dĺžka retiazky

Dĺžka retiazky, náramku

Nové produkty

Na Valentína140 Produktov

Zobraziť 25 - 48 z 140 položiek
  • Doprava zadarmo

Módne dámske náušnice značky Guess vyrobené z ušľachtilej chirurgickej ocele v striebornej farbe. Náušnice sú na kruhové zapínanie s kruhovým príveskom s vygravírovaným nápisom a zdobené kryštálikmi. Aj Vašu tvár môžu zdobiť tieto nadčasové náušnice.

45,90 € 65,90 €
  • Doprava zadarmo

Módne dámske náušnice značky Guess vyrobené z ušľachtilej chirurgickej ocele. Náušnice sú napichovacie v tvare srdiečka v striebornej farbe s vygravírovaným nápisom a zdobené zirkónmi. Aj Vašu tvár môžu zdobiť tieto nadčasové náušnice.

39,90 € 54,90 €
  • Doprava zadarmo

Módne dámske náušnice značky Guess vyrobené z ušľachtilej chirurgickej ocele. Náušnice sú napichovacie v tvare srdiečka vo farbe ružového zlata s vygravírovaným nápisom a zdobené zirkónmi. Aj Vašu tvár môžu zdobiť tieto nadčasové náušnice.

39,90 € 54,90 €

Módne dámske náušnice značky Guess vyrobené z ušľachtilej chirurgickej ocele v striebornej farbe. Náušnice sú okrúhleho tvaru, ozdobené nápisom Guess a srdiečkom, krásne lesklé a majú priemer 1,2cm.

29,90 € 49,90 €
  • Doprava zadarmo
-20%

Módne dámske náušnice značky Guess vyrobené z ušľachtilej chirurgickej ocele v zlatej farbe. Náušnice sú  v tvare srdca, ozdobené nápisom Guess a osadené zirkónmi, krásne lesklé a majú priemer 1cm.

32,72 € 40,90 €
-20%

Módne dámske náušnice značky Guess vyrobené z ušľachtilej chirurgickej ocele v striebornej farbe. Náušnice sú osadené Swarovski kryštáľmi, krásne lesklé a majú priemer 1cm.

28,72 € 35,90 €
  • Doprava zadarmo

Módny dámsky náhrdelník značky Guess vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele v striebornom prevedení s príveskom v tvare srdca v ružovom zlate s kryštálmi a nápisom Guess a s druhým menším príveskom v tvare srdca.  Krásne lesklý v dĺžke 41 + 5 cm. Rozmer prvého prívesku je 2,2cm a druhého prívesku 1,5cm.

49,90 € 73,90 €
  • Doprava zadarmo
-25%

Módny dámsky náhrdelník značky Guess vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele v striebornom prevedení s veľkou ozdobou v tvare srdca nápisom Guess osadený Swarovski kryštáľmi.  Dĺžka náhrdelníka je 71-90 cm a veľkosť ozdoby je 5,2 x 4,5cm.

43,69 € 58,25 €
  • Doprava zadarmo
-25%

Módny dámsky náhrdelník značky Guess vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele v striebornom prevedení s ozdobou v tvare srdcaa nápisom Guess osadený Swarovski kryštáľmi.  Dĺžka náhrdelníka je 40-45 cm.

43,69 € 58,25 €
  • Doprava zadarmo

Módny dámsky náhrdelník značky Guess vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele v striebornom prevedení s ozdobou v tvare štvorlístka a nápisom Guess osadený Swarovski kryštáľmi.  Dĺžka náhrdelníka je 40-45 cm.

49,50 € 73,50 €
  • Doprava zadarmo
-25%

Módny dámsky náhrdelník značky Guess vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele v striebornom prevedení s ozdobou v tvare srdca a nápisom Guess osadený Swarovski kryštáľmi.  Dĺžka náhdrelník aj 40-45 cm a veľkosť ozdoby je 1,5cm.

43,69 € 58,25 €
  • Doprava zadarmo

Módny dámsky náramok značky Guess vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele v striebornom prevedení. Náramok má prívesok v tvare srdiečka s nápisom a zdobením s kryštálmi. Náramok má nastaviteľnú dĺžku 17-21 cm. Veľkosť ozdoby je 1,4cm. Aj vaše zápästie môže zdobiť tento nadčasový šperk.

38,25 € 58,25 €
  • Doprava zadarmo

Módny dámsky náramok značky Guess vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele v striebornom prevedení. Náramok má okrúhly prívesok so srdiečkovým zdobením a kryštálmi. Náramok má nastaviteľnú dĺžku 16-20 cm. Veľkosť ozdoby je 1,6cm. Aj vaše zápästie môže zdobiť tento nadčasový šperk.

42,30 € 58,30 €
  • Doprava zadarmo

Módny dámsky náramok značky Guess vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele v prevedení ružového zlata. Náramok má prívesok v tvare srdca sadený Swarovski kryštálmi. Náramok má nastaviteľnú dĺžku 16-20 cm. Aj vaše zápästie môže zdobiť tento nadčasový šperk.

42,30 € 68,30 €

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka Pancer Light s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce Wild. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 27mm. Veru v tomto náhrdelníku budete žiariť na všety strany, pretože farba Crystal AB je výnimočná a všetkými obdivovaná.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka Pancer Light s nádherným príveskom Swarovski elements - SrdceWild. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 27mm. Veru v tomto náhrdelníku budete žiariť na všety strany, pretože farba Light Rose je výnimočná a všetkými obdivovaná.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka Pancer Light s nádherným príveskom Swarovski elements - SrdceWild. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 27mm. Veru v tomto náhrdelníku budete žiariť na všety strany, pretože farba Aquamarine je výnimočná a všetkými obdivovaná.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Prívesok s retiazkou tvorí doplnok, ktorý podporí Vašu originalitu a veľa o Vás prezradí. Krištáľ si rýchlo zamilujete. Tento elegantný prívesok pôsobí na ženskom dekolte vznešene. 

-15%

Módne dámske náušnice značky Guess vyrobené z ušľachtilej chirurgickej ocele. Náušnice sú napichovacie v tvare srdiečka striebornej farby s vygravírovaným nápisom a zdobené kryštálikmi. Aj Vašu tvár môžu zdobiť tieto nadčasové náušnice.

28,82 € 33,90 €

Módne dámske náušnice značky Guess vyrobené z ušľachtilej chirurgickej ocele. Náušnice sú napichovacie v tvare srdiečka striebornej farby s vygravírovaným nápisom. Aj Vašu tvár môžu zdobiť tieto nadčasové náušnice.

26,50 € 33,50 €
  • Doprava zadarmo
-25%

Módne dámske náušnice značky Guess vyrobené z ušľachtilej chirurgickej ocele. Jeden z párov náušníc je obohatený retiazkou. Aj Vašu tvár môžu zdobiť tieto nadčasové náušnice.

32,93 € 43,90 €
  • Doprava zadarmo
-25%

Módne dámske náušnice značky Guess vyrobené z ušľachtilej chirurgickej ocele. Jeden z párov náušníc je obohatený retiazkou. Aj Vašu tvár môžu zdobiť tieto nadčasové náušnice.

32,93 € 43,90 €
Zobraziť 25 - 48 z 140 položiek