Získajte zľavový kupón vo výške 10%. Zadajte Váš e-mail. na ktorý Vám ho pošleme.

Nezabudnite si skontrolvať aj spam, či reklamu, aby ste zľavový kupón zaručene našli :)

Náušnice Austrian crystals

Ak hľadáte strieborné náušnice swarovski, ste na správnom mieste. Ponúkame Vám širší výber krásnych náušníc, ktoré pozostávajú z kryštálov swarovski elements a strieborných komponentov, aby bola zabezpečená dostatočná kvalita šperkov.

Swarovski náušnice dokážu krásne zviditeľniť Vašu tvár, vďaka ich unikátnemu lesku, ktorý určite zaujme nie le...

Ak hľadáte strieborné náušnice swarovski, ste na správnom mieste. Ponúkame Vám širší výber krásnych náušníc, ktoré pozostávajú z kryštálov swarovski elements a strieborných komponentov, aby bola zabezpečená dostatočná kvalita šperkov.

Swarovski náušnice dokážu krásne zviditeľniť Vašu tvár, vďaka ich unikátnemu lesku, ktorý určite zaujme nie len Vás, ale aj Vaše okolie. Na našej stránke si môžete vybrať swarovski náušnice, ktoré sú elegantné, vhodné na rôzne slávnosti, taktiež sú však tieto náušnice vhodné aj na bežné nosenie, či už do práce alebo na prechádzky.

Prečítajte si
Ako sa starať o šperky swarovski

Viac

FILTER (3502 ks)

Cena

medzi 

Iba produkty skladom

Kategórie

Farba

Tvar

Veľkosť kryštálu náušníc

Veľkosť kryštálu prívesku

Zapínání náušnic

Kameny

Kamienok

Veľkosť

Obvod

Pre koho

Určenie

Ciferník

Druh strojčeka

Farba oceľe

Farba materiálu

Hrúbka náramku

Dĺžka náramku

Funkcie

Púzdro

Remienok

Sklíčko

Štýl

Veľkosť púzdra

Vodotesnosť

Povrchová úprava

Dĺžka retiazky

Dĺžka retiazky, náramku

Nové produkty

Náušnice Austrian crystals409 Produktov

Zobraziť 25 - 48 z 409 položiek

Dámske náušnice vyhotovené v kombinácií s farebnými krištáľmi SWAROVSKI CRYSTALS. Šperk si zachováva svoju farbu, lesk a má dlhú životnosť. Jednoduchý ale zároveň veľmi obľúbený model pre všetky vekové kategórie .

Oslnivé strieborné náušnice so Swarovski elements tvar PRincess Cut vo farbe Emerald Shimmer rozjasnia Váš deň a stanú sa Vašim obľúbeným šperkom. 

Oslnivé strieborné náušnice so Swarovski elements tvar Emerald Cut vo farbe Light Rose Shimmer rozjasnia Váš deň a stanú sa Vašim obľúbeným šperkom. 

Krásne a vkusné náušnice s kryštálmi SWAROVSKI CRYSTALS v tvare srdiečka DEVOTED . Očaria Vás aj Vaše okolie.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Jeddoduché a pritom okúzľujúce, také sú náušnice typu Triangle alias trojúholník z dielne Swarovski vo farbe Light Rose.

Kvalitné a elegantné náušnice z kryštálov Swarovski . Šperk si zachováva svoju farbu , lesk a má dlhú životnosť . 

Dámske strieborné náušnice so SWAROVSKI ELEMENTS tvoria doplnok, ktorý podporí Vašu originalitu a veľa o Vás prezradí. Tieto elegantné náušnice pôsobia vznešene a neuniknú zraku ani druhých. 

Krásne a vkusné náušnice s kryštálmi SWAROVSKI CRYSTALS v tvare srdiečka DEVOTED . Očaria Vás aj Vaše okolie.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Nežné a veselé strieborné náušnice vločky zo Swarovski elements v obľúbenej dúhovej farbe Crystal Auroris Boreale o veľkosti 20mm, vhodné ako darček.

Kvalitné šperky z kryštáľov Swarovski. Strieborné náušnice zo Swarovski elements v tvare morskej hviezdy - Starfish vo farbe Indicolite o veľkosti 20mm. Veselé náušnice pre krajší deň.

Dámske strieborné náušnice so SWAROVSKI ELEMENTS tvoria doplnok, ktorý podporí Vašu originalitu a veľa o Vás prezradí. Tieto elegantné náušnice pôsobia vznešene a neuniknú zraku ani druhých. 

Kvalitné šperky z kryštáľov Swarovski. Strieborné náušnice zo Swarovski elements v tvare morskej hviezdy - Starfish vo farbe crystal AB o veľkosti 20mm. Veselé náušnice pre krajší deň.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Crystal AB. Srdce má veľkosť 10mm, žiari krásnou dúhovou farbou a celá náušnica má dĺžku 5cm.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Vitrail Light. Srdce má veľkosť 10mm, žiari krásnou fialovou farbou a celá náušnica má dĺžku 5cm.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Bermuda blue. Srdce má veľkosť 10mm, žiari krásnou modrou farbou a celá náušnica má dĺžku 5cm.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Pekné a jemné perlové náušnice zo Swarovski perličiek o priemere 6mm farba rose Peach a White visia na mechanickom háčikovom zapínaní z materiálu Ag925/1000, biele perličky sú veľkosti 4mm, zapínanie je zo striebra Ag925/1000. Určite nesklamú na žiadnej slávnosti ani pri bežných príležitostiach.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Pekné a jemné perlové náušnice zo Swarovski perličiek o priemere 8mm farba Powder almond visia na mechanickom háčikovom zapínaní z materiálu Ag925/1000, doplnené o fazetovanú guličku o priemere 6mm, tiež zo striebra Ag 925/1000. Určite nesklamú na žiadnej slávnosti ani pri bežných príležitostiach.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Blue Zircon AB. Srdce má veľkosť 10mm, žiari krásnou azúrovou farbou a celá náušnica má dĺžku 5cm.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Pekné a jemné perlové náušnice zo Swarovski perličiek o priemere 8mm farba Grey visia na mechanickom háčikovom zapínaní z materiálu Ag925/1000, doplnené o saténovú guličku o priemere 6mm, tiež zo striebra Ag 925/1000. Určite nesklamú na žiadnej slávnosti ani pri bežných príležitostiach.

Jemné a elegantné visiace strieborné náušnice tvorené zo Swarovski elements xilion korálky 4mm vo farbe číra Crystal a motýľa 10mm vo fialovej farbe Provence Levander na mechanickom háčikovom zapínaní, všetko v materiály striebro Ag925/1000. 

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Light Rose. Srdce má veľkosť 10mm, žiari vkrásnou ružovou farbou y celá náušnica má dĺžku 5cm.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Volcano. Srdce má veľkosť 10mm, žiari všetkými farbami a celá náušnica má dĺžku 5cm.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne, hravé strieborné náušnice so Swarovski elements tvar hviezda v dúhovej farbe Crystal Ab o veľkosti 20mm si ihneď obľúbite. Na každodenné nosenie aj spoločenské udalosti.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Očarujúce a módne náušnice zo strieba a kryštáľov Swarovsk tvaru Baroko v modrej farbe Jet Shimmer Vás dostanú na prvý pohľad.

Zobraziť 25 - 48 z 409 položiek