Získajte zľavový kupón vo výške 10%. Zadajte Váš e-mail. na ktorý Vám ho pošleme.

Nezabudnite si skontrolvať aj spam, či reklamu, aby ste zľavový kupón zaručene našli :)

FILTER (3502 ks)

Cena

medzi 

Iba produkty skladom

Kategórie

Farba

Tvar

Veľkosť kryštálu náušníc

Veľkosť kryštálu prívesku

Zapínání náušnic

Kameny

Kamienok

Veľkosť

Obvod

Pre koho

Určenie

Ciferník

Druh strojčeka

Farba oceľe

Farba materiálu

Hrúbka náramku

Dĺžka náramku

Funkcie

Púzdro

Remienok

Sklíčko

Štýl

Veľkosť púzdra

Vodotesnosť

Povrchová úprava

Dĺžka retiazky

Dĺžka retiazky, náramku

Nové produkty

Srdce95 Produktov

Zobraziť 25 - 48 z 95 položiek

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Crystal AB. Srdce má veľkosť 10mm, žiari krásnou dúhovou farbou a celá náušnica má dĺžku 5cm.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Vitrail Light. Srdce má veľkosť 10mm, žiari krásnou fialovou farbou a celá náušnica má dĺžku 5cm.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Bermuda blue. Srdce má veľkosť 10mm, žiari krásnou modrou farbou a celá náušnica má dĺžku 5cm.

  • Darček - retiazka

Elegantný strieborný set vyrobený zo Swarovski Crystals .Náušnice a prívesok tvoria doplnok, ktorý podporí vašu originalitu a veľa o Vás prezradí. Krištáľ si rýchlo zamilujete. Tieto elegantné šperky, s dômyselne brúseným krištáľom pôsobia vznešene a neuniknú zraku ani druhých. 

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Blue Zircon AB. Srdce má veľkosť 10mm, žiari krásnou azúrovou farbou a celá náušnica má dĺžku 5cm.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Light Rose. Srdce má veľkosť 10mm, žiari vkrásnou ružovou farbou y celá náušnica má dĺžku 5cm.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka  s oválnym príveskom Swarovski elements - Crystal Rocks v čiernočírom prevedení vo veľkosti 15mm. Retiazka je tvaru Snake (hadík) a má dĺžku 45cm. Tento tvar prívesku je veľmi elegantný a náhrdelník je vhodný aj ako darček.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne visiace strieborné náušničky Swarovski elements srdiečko vo farebnom prevedení Volcano. Srdce má veľkosť 10mm, žiari všetkými farbami a celá náušnica má dĺžku 5cm.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce Devoted2U. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 27mm. Tento tvar prívesku je veľmi obľúbený a je výborný ako darček.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 18mm. Veru v tomto náhrdelníku budete žiariť na všety strany, pretože farba Vitrail Medium je neprehliadnuteľná..

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 18mm. Veru v tomto náhrdleníku budete žiariť na všety strany, pretože farba Heliotrope, ktorá je chvíľu modrá a chvíľu fialová, je naozaj nádherná.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 18mm. Veru v tomto náhrdleníku budete žiariť na všety strany, pretože farbu Peridot AB nikto neprehliadne. Vhodné ako darček.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 18mm. Veru v tomto náhrdleníku budete žiariť na všety strany, pretože farba Bermuda Blue je výnimočná a všetkými obdivovaná.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Strieborná retiazka rhódiovaná (antialergická) s nádherným príveskom Swarovski elements - Srdce. Retiazka má dĺžku 45cm a na nej je zavesený prívesok o veľkosti 18mm. Veru v tomto náhrdleníku budete žiariť na všety strany, pretože farba Crystal AB sa ligoce všetkými farbami dúhy.

  • Doprava zadarmo
  • Darček - retiazka

Tento nádherný a romantický set z dielne SWAROVSKI svojim leskom a romantickým výbrusom v tvare srdca DEVOTED2U zanecháva neopakovateľný dojem . Šperky krásne vyniknú na ženskej tvári a dekolte . Prezradia o Vás, že máte vycibrený vkus a cit pre detail .

Kvalitné šperky so Swarovski elements. Neuveriteľne krásne strieborné náušnice s kryštálmi Swarovski tvar Wild Heart vo farbe Vitrail Medium. S týmto šperkom sa budete cítiť skutočne výnimočne a nebudete chcieť dať si ich dolu.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásny veľký prívesok Swarovski tvaru Crazy4U o veľkosti 27mm na striebornej šlupne vo farbe Astral Pink. Tento jedinečný prívesok Vás urobí neprehliadnuteľnou. Vyberte si u nás v ponuke aj striebornú retiazku za skvelú cenu.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski, krásne a jemné srdiečka zo striebra a Swarovski kryštálov vo farbe Crystal vyniknú na Vašej tvári.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski, krásne a jemné náušnice srdiečka zo striebra a kryštálov Swarovski vo farbe Crystal AB vyniknú na Vašej tvári.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Jemné a elegantné strieborné náušnice so vsadeným kameňom Swarovski tvar srdiečka o veľkosti 10mm vo farbe Rosaline.

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne náušnice, ktoré sa stále tešia svojej obľube medzi ženským publikom. Potešte sa aj Vy a doplňte si šperkovnicu o tento ligotavý kúsok, v ktorom sa budete cítiť výnimočne.

Elegantné visiace náušnice SWAROVSKI ELEMENT´S rozžiaria Váš outfit pri akejkoľvek príležitosti . 

  • Darček - retiazka

Tento nádherný a romantický set z dielne SWAROVSKI svojim leskom a romantickým výbrusom v tvare srdca zanecháva neopakovateľný dojem . Šperky krásne vyniknú na ženskej tvári a dekolte . Prezradia o Vás, že máte vycibrený vkus a cit pre detail .

Kvalitné šperky z kryštálov Swarovski. Krásne náušnice, ktoré sa stále tešia svojej obľube medzi ženským publikom. Potešte sa aj Vy a doplňte si šperkovnicu o tento ligotavý kúsok, v ktorom sa budete cítiť výnimočne.

Zobraziť 25 - 48 z 95 položiek